KADROMUZ

Mesut TORAMAN - OKUL MÜDÜRÜ

1995 İstanbul Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi, Teftişi ve Planlama Ekonomisi Bölümünde tamamlamıştır.

1996-1997 Eğitim Öğretim Yılında, Milli Eğitim Bakanlığı´nda rehber öğretmen olarak göreve başladı. 2006 Yılında Uzman Öğretmen kadrosunu almıştır. Görevinde gösterdiği üstün başarıdan dolayı çok sayıda başarı belgesi, üstün başarı belgesi , maaşla ödüllendirme ve ödül  almıştır.

Yurdumuzun çeşitli yerlerinde öğretmenlik ve yöneticilik yaptıktan sonra, Keçiören Rehberlik ve Araştırma Merkezi müdürlüğü görevinden sonra 2022 Haziran ayında Çankaya Cumhuriyet Anaokulu Müdürlüğü görevine atanmıştır. Halen bu görevini sürdürmektedir.