Cumhuriyet Anaokulu
Birlik Mahallesi 425.sok. No4 Çankaya/ANKARA

VİZYON

Çağın ihtiyaçlarına ayak uyduran, evrensel, milli, manevi değerlere sahip çocuklar yetiştirmek için tüm paydaşları ile işbirliği içinde çalışan ve birlikte gelişen bir kurum olmak

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılapları ışığında Türk milli eğitimin amaçları doğrultusunda, okul öncesi eğitimin ilke ve kazanımlarının farklında olarak, 36-66 aylık çocukları bedensel, sosyal- duygusal, bilişsel, öz bakım ve dil alanlarındaki gelişimlerini destekleyerek, aileleri okul öncesi eğitim sü- recine dahil ederek, üst öğretim kurumlarına ve geleceğe yaratıcı, sorumluluk sahibi, özgüvenli bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan ´´BEYAZ BAYRAK´´ almaya hak kazanmıştır. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetimde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşulları uygun bulunduğundan ´´BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI ´´almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :YARIM GÜN + KULÜP

YARIM GÜN + KULÜP